E drejta nderkombetare

E drejta nderkombetare

E DREJTA PENALE. Borisllav Petroviq SARAJEVË / PRISTINË 2006 FSK/S - 14/06 PËRMBAJTJA Parathënie PYETJET E PËRGJITHSHME TË SË DREJTËS PENALE I. 1..
Dokumenta Ndërkombëtare | Stop Dhunës
Për Ju. A keni nevojë për ndihmë? Si mund t’ju ndihmojmë? Informacion mbi ligjin; Botime; Dokumenta ndërkombëtare; PËR NDIHMË KONTAKTO (04) 22 33 408
Agjensia E Administrimit Kolektiv E Te Drejtave Te ...
Artistët përfitojnë nga pjesëmarrja E tyre në Agjensinë AKDIE,pasi ata kanë mundësi të monitorojnë në këtë formë të gjithë territorin E vendit nga ...
Kushtetuta E Kosovës
Marrëdhëniet Ekonomike. Neni 119 [Parimet E Përgjithshme] 1. Republika E Kosovës siguron një mjedis të favorshëm ligjor për Ekonominë E tregut, lirinë E ...
Universiteti Vitrina
Te dashur miq kjo Eshte faqja zyrtare E Universitetit Vitrina. I vetmi Universitet Privat ne gjithe hapesiren mbare shqiptare me nje kampus te tille universitar.
Shkolla E Magjistraturës E Republikës Së Shqipërisë
Ju urojmë mirëseardhjen në faqen E internetit të Shkollës së Magjistraturës dhe shpresojmë që me “trokitjen tuaj” në “portën tonë“ të gjeni ...
, LËnda Dhe Funksioni I SË DrejtËs Penale
E drejta penale ndërkombëtare mori një mbështetje të fortë me dokumentin përfundimtar të Helsinkit, në vitin 1975, me të cilin të drejtat E njeriut më ...
Faqja Kryesore | Ambasada E Shteteve Të Bashkuara ...
Deklaratë E ambasadës së SHBA-ve, 01 korrik, 2014 . 01 korrik, 2014: Ambasada amerikane mirëpret përmbylljen me sukses të marrëveshjes në mes të Qeverisë ...
Kushtetuta E Kosovës
drejtat E komuniteteve dhe pjesëtarëve të tyre. Neni 57 [Parimet E Përgjithshme] 1. Banorët që i përkasin një grupi të njëjtë kombëtar ose Etnik ...
010 E Drejta PËr PunË - Juristat | Juristat ShqipËtar
1 E drejta E PUNES P-1. Kuptimi, objekti dhe burimet juridike te se Drejtes se Punes Burimet E se drejtes se punes se punes ndahen ne burime te pergjithme,
Lajmet E Shkurtëra - Qendra Për Informim Lajmet.com
Kreu i misionit, Anthony Banbury, dhe Ekipi i tij arriti të hënën në kryeqytetin E Ganës, Akra. Kjo është hera E parë që Organizata E Kombeve të Bashkuara ...
Gjykata NdËrkombËtare E DrejtËsisË
Faqe 1 nga 13 GJYKATA NDËRKOMBËTARE E DREJTËSISË Përputhja me të drejtën ndërkombëtare E shpalljes së njëanshme të pavarësisë nga
Nocioni & Karakteristikat Themelore TË SË DrejtËs ...
Funksioni mbrojtës I së drejtës penale 2 3. Me të drejten civile 4. Me te drejten administrative 5. Me degët E tjera të drejtësis (siç jane: E drejta ...
I Drejta - Law - Universiteti I Prishtinës - Universiteti ...
E drejta - Law Revistë për Çështje Juridike dhe Shoqërore Journal for Juridical and Social Issues Viti XXXV - 3-4 - 2011 Botohet çdo tre muaj - Published Every ...
E_drejta_e_punes-kolona[1] - Scribd - Read Unlimited Books
E drejta E PUNES -LABOUR LAWDega E te drejtes se punes – I parqit atehere kur u be Evidente se subjektet E Te punes duhet ti kene te drejtat
Juristat | Juristat ShqipËtar
Merreni çdo postim të ri drejt E te Email-et tuaja. Bazuar në WordPress.com
E Drejta Penale - Scribd - Read Unlimited Books
E drejta PENALE. Borisllav Petroviq SARAJEVË / PRISTINË 2006 FSK/S - 14/06 PËRMBAJTJA Parathënie PYETJET E PËRGJITHSHME TË SË DREJTËS PENALE I. 1.
E drejta nderkombetareE drejta nderkombetareE drejta nderkombetare

E drejta nderkombetare documents. Documents about E drejta nderkombetare. E drejta nderkombetare information.
documentya is in compliance with 17 U.S.C. 512 and the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). It is our policy to respond to any infringement notices and take appropriate actions under the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA") and other applicable intellectual property laws.

If your copyrighted material has been posted on documentya or if links to your copyrighted material are returned through our search engine and you want this material removed, you must provide a written communication that details the information listed in the following section. Please be aware that you will be liable for damages (including costs and attorneys' fees) if you misrepresent information listed on our site that is infringing on your copyrights. We suggest that you first contact an attorney for legal assistance on this matter. The following elements must be included in your copyright infringement claim: * Provide evidence of the authorized person to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed. * Provide sufficient contact information so that we may contact you. You must also include a valid email address. * You must identify in sufficient detail the copyrighted work claimed to have been infringed and including at least one search term under which the material appears in documentya' search results. * A statement that the complaining party has a good faith belief that use of the material in the manner complained of is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law. * A statement that the information in the notification is accurate, and under penalty of perjury, that the complaining party is authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed. * Must be signed by the authorized person to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly being infringed.

Send the written infringement notice using our contact form.

Please allow 1-2 business days for an email response. Note that emailing your complaint to other parties such as our Internet Service Provider will not expedite your request and may result in a delayed response due the complaint not properly being filed.

Close
Privacy Policy
The privacy of our visitors to documentya is important to us. At documentya, we recognize that privacy of your personal information is important. Here is information on what types of personal information we receive and collect when you use and visit documentya, and how we safeguard your information. We never sell your personal information to third parties.

Log Files
As with most other websites, we collect and use the data contained in log files. The information in the log files include your IP (internet protocol) address, your ISP (internet service provider, such as AOL or Shaw Cable), the browser you used to visit our site (such as Internet Explorer or Firefox), the time you visited our site and which pages you visited throughout our site.

Cookies and Web Beacons
We do use cookies to store information, such as your personal preferences when you visit our site. This could include only showing you a popup once in your visit, or the ability to login to some of our features, such as forums. We also use third party advertisements on documentya to support our site. Some of these advertisers may use technology such as cookies and web beacons when they advertise on our site, which will also send these advertisers (such as Google through the Google AdSense program) information including your IP address, your ISP , the browser you used to visit our site, and in some cases, whether you have Flash installed. This is generally used for geotargeting purposes (showing New York real estate ads to someone in New York, for example) or showing certain ads based on specific sites visited (such as showing cooking ads to someone who frequents cooking sites).

You can chose to disable or selectively turn off our cookies or third-party cookies in your browser settings, or by managing preferences in programs such as Norton Internet Security. However, this can affect how you are able to interact with our site as well as other websites. This could include the inability to login to services or programs, such as logging into forums or accounts.
Close
Email:
Subject:

Close