Tekst pershkrues

Tekst pershkrues

Wikipedia bazohet në programinWikiWiki, gjë që lejon çdokënd të redaktojë një faqe këtu dhe t'i shohë ndryshimet menjëherë. Kjo faqe është shembull për .
Ligj Nr - Bashkia Bajram Curri
"Plani territorial", në vijim plani, është një instrument zyrtar i miratuar planifikimi, që përmban Tekst shpjegues, grafikë dhe harta, ...
Recensime | Orientalizmi Shqiptar
Posts about Recensime written by AdmiN ... Viti 2010, i shpallur nga UNESCO si “Viti i Afrimit të Kulturave” dhe Dita Ndërkombëtare e Khajamit, janë një rast ...
Matura 2010 - Letersi Final - Scribd - Read Unlimited Books
Ushtrime qe mund te bien ne Provimin e matures Letersi 2010.(publikuar nga MASH) by (Informaticiene)
Mesele Kombëtare | Orientalizmi Shqiptar
Posts about Mesele kombëtare written by AdmiN ... Pas botimit në internet më 16 shkurt 2014 të shkrimit tim me titull: Të gjitha këngët i thamë, por më të ...
Gjuha Shqipe Dhe Letersia 11 - Media Print
Libër mësuesi dhe letërsi 11 Gjuhë shqipe Teksti mësimor Gjuhë shqipe dhe letërsi është hartuar nga: Agron Tufa, Ingrit Prizreni
Edlira Gugu Lindita Isufi Natasha Pepivani Libër Mësuesi ...
Botime shkollore Albas Libër mësuesi Gjuha shqipe dhe letërsia 10 Edlira Gugu Lindita Isufi Natasha Pepivani Rita Petro
Metodologji E Hulumtimeve Skripta Master - Slideshare
Metodologji e hulumtimeve Skripta Master Document Transcript. AKADEMIA E STUDIMEVE TË AVANCUARA UNIVERSITARE ASAU ACADEMY OF ADVANCED ...
Libri I Mesuesit Albas 11 - Upload, Share, And Discover ...
libri i mesuesit albas 11 Document Transcript. Libër mësuesiEdlira GuguNexhmie Muça Gjuha shqipe dhe letërsia 11 ...
Sistemet Operative - Pr-tech :: Ballina
Mentori: inxh. i dipl. Florina Mullafetahu Kandidati: Dengiz Edreneli Maj 2005, Prizren LËNDA: SISTEMET OPERATIVE TEMA: HTML
Provimi I MaturËs ShtetËrore 2013 - Klasa E Letërsisë ...
Gjuhë shqipe dhe Letërsi Profesionale, artistike, sportive, me kohë të shkurtuar Varianti A AKP 4 31 maj 2013 6. Gjendja shpirtërore e autores, në këtë Tekst ...
Data.planetar.edu.al
Detyrë 1: Merrni një Tekst me karakter shkencor dhe mbani shënime me shenja të vecanta për të. ... tregues, përshkrues,shpjegues dhe bindës.
Wikipedia:si Redaktohet Një Faqe - Wikipedia
Wikipedia bazohet në programinWikiWiki, gjë që lejon çdokënd të redaktojë një faqe këtu dhe t'i shohë ndryshimet menjëherë. Kjo faqe është shembull për ...
Tekst pershkruesTekst pershkruesTekst pershkrues

documentya is in compliance with 17 U.S.C. 512 and the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). It is our policy to respond to any infringement notices and take appropriate actions under the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA") and other applicable intellectual property laws.

If your copyrighted material has been posted on documentya or if links to your copyrighted material are returned through our search engine and you want this material removed, you must provide a written communication that details the information listed in the following section. Please be aware that you will be liable for damages (including costs and attorneys' fees) if you misrepresent information listed on our site that is infringing on your copyrights. We suggest that you first contact an attorney for legal assistance on this matter. The following elements must be included in your copyright infringement claim: * Provide evidence of the authorized person to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed. * Provide sufficient contact information so that we may contact you. You must also include a valid email address. * You must identify in sufficient detail the copyrighted work claimed to have been infringed and including at least one search term under which the material appears in documentya' search results. * A statement that the complaining party has a good faith belief that use of the material in the manner complained of is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law. * A statement that the information in the notification is accurate, and under penalty of perjury, that the complaining party is authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed. * Must be signed by the authorized person to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly being infringed.

Send the written infringement notice using our contact form.

Please allow 1-2 business days for an email response. Note that emailing your complaint to other parties such as our Internet Service Provider will not expedite your request and may result in a delayed response due the complaint not properly being filed.

Close
Privacy Policy
The privacy of our visitors to documentya is important to us. At documentya, we recognize that privacy of your personal information is important. Here is information on what types of personal information we receive and collect when you use and visit documentya, and how we safeguard your information. We never sell your personal information to third parties.

Log Files
As with most other websites, we collect and use the data contained in log files. The information in the log files include your IP (internet protocol) address, your ISP (internet service provider, such as AOL or Shaw Cable), the browser you used to visit our site (such as Internet Explorer or Firefox), the time you visited our site and which pages you visited throughout our site.

Cookies and Web Beacons
We do use cookies to store information, such as your personal preferences when you visit our site. This could include only showing you a popup once in your visit, or the ability to login to some of our features, such as forums. We also use third party advertisements on documentya to support our site. Some of these advertisers may use technology such as cookies and web beacons when they advertise on our site, which will also send these advertisers (such as Google through the Google AdSense program) information including your IP address, your ISP , the browser you used to visit our site, and in some cases, whether you have Flash installed. This is generally used for geotargeting purposes (showing New York real estate ads to someone in New York, for example) or showing certain ads based on specific sites visited (such as showing cooking ads to someone who frequents cooking sites).

You can chose to disable or selectively turn off our cookies or third-party cookies in your browser settings, or by managing preferences in programs such as Norton Internet Security. However, this can affect how you are able to interact with our site as well as other websites. This could include the inability to login to services or programs, such as logging into forums or accounts.
Close
Email:
Subject:

Close